Alessandra ambrosio

Kép
Stílus

Farmerdzseki, ahogy a sztárokon láttuk

Valószínűleg mindenkinek lapul egy farmerdzseki a szekrényében, csak az évek során megfeledkezett róla. Most Jessica Albától Miranda Kerrig a legstílusosabb sztárok példáján keresztül bizonyítjuk be, hogy a farmerdzseki rég kinőtt a középiskolai alapdarab státuszából.

Kép
Sztárok

Blake Lively, Kim Kardashian, Miranda Kerr archív fotókon

Szeretjük kedvenc sztárjaink régebbi fotóit nézegetni, és valószínűleg nem vagyunk ezzel egyedül. Hihetetlen, mennyit változott Blake Lively vagy Kim Kardashian. Persze Miranda Kerr évekkel ezelőtt is gyönyörű volt, de ha nem tudnánk, hogy ő van a képen, talán rá sem ismernénk...

Kép
Sztárok

Távozik két Victoria's Secret angyal

A világ legjobban irigyelt lányai. Évről évre milliók figyelik minden lépésüket az éves Victoria's Secret show-n. Ketten most mégis megunták a jólétet és kiléptek az irigyelt angyallány munkakörből.

Kép
Sztárok

Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, ahogy még sosem láttad

Egyre több divatmagazin próbálkozik növelni az eladásszámot a hangzatos szalagcímmel: "Sztárok smink nélkül". De vajon tényleg hihetsz az ilyen fotóknak? Mi most biztos forrásból származó képeket mutatunk: kedvenceink szelfijei (naná, hogy az Instagramról, #nomakeup) kétség kívül a valóságot mutatják.

Kép
Sztárok

Így köszöntötték a sztárok az új évet

Az elmúlt héten megmutattuk nektek, hogyan karácsonyoztak a sztárok - legalábbis az Instagram fotóik alapján. Most jöjjenek a szilveszteri fotók kedvenceinktől!

Kép
Sztárok

Így karácsonyoztak a sztárok 2014-ben

Milyen jó nekünk, hogy van már Instagram, ahol megleshetjük, hogyan karácsonyoztak kedvenc sztárjaink. Íme egy kis válogatás!

Kép
InStyle TV

Elképesztően szexi lett a Victoria's Secret karácsonyi kampánya - VIDEÓ

London varázsa ihlette a Victoria's Secret 2014-es karácsonyi kampányát, amelyben a fehérneműmárka angyallányai bűvölnek el minket egy elképesztően szexi kisfilmmel.

Kép
Stílus

Ilyen volt a londoni Victoria's Secret show - KÉPGALÉRIA

Tegnap este lezajlott az év show-ja Londonban: szebbnél szebb Victoria's Secret angyalok - köztük Mihalik Enikő - vonultak a kifutón a legkülönlegesebb fehérneműcsodákban.

Kép
Stílus

Ezt viselte Mihalik Enikő a Victoria's Secret afterpartin

Tegnap este két gyönyörű szettben vonulhatott végig a Victoria’s Secret londoni bemutatóján Mihalik Enikő, a Visage Models büszkesége olyan angyallányok társaságában, mint Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes vagy Karlie Kloss.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő a 2014-es Victoria's Secret show-n – exkluzív interjú

Ez a nap is eljött: másodszor – ezúttal ráadásul két szettben – vonulhatott végig a Victoria's Secret londoni bemutatóján Mihalik Enikő, a Visage Models büszkesége olyan angyallányok társaságában, mint Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes vagy Karlie Kloss. Interjú: Ágh Marina.

Kép
Sztárok

A Victoria's Secret angyalok már Londonban ragyognak

Lélegzet-visszafojtva várjuk a 2014-es Victoria's Secret show-t, amelyet idén - először a márka történelmében - Londonban rendeznek meg, és amelyen magyar topmodellünk, Mihalik Enikő is végigvonul.

Kép
Stílus

Bréking: újra magyar lány a Victoria's Secret show-ján

Két év kihagyás után végre ismét kifutóra lép egy magyar lány is a Victoria's Secret éves show-ján: Mihalik Enikő tegnap este jelentette be Instagram oldalán, hogy idén biztos befutó az angyallányok között.

Kép
Sztárok

Alessandra Ambrosio istennőnek öltözött

Alessandra Ambrosio bármit vesz fel, tökéletes. De azért vannak olyan ruhák, amelyekben még a szokottnál is tökéletesebb. Mint példásul tegnap este, az amfAR Inspiration Gala rendezvényén.

Kép
Sztárok

Alessandra Ambrosio: Szabadnapos szupermodell

A vörös szőnyegen tökéletes, de vajon milyen a való életben? Alessandra Ambrosio smink nélkül sem okoz csalódást.

Kép
Sztárok

Alessandra Ambrosio káprázatosan szép vörös szőnyeges szettje

Alessandra Ambrosio mindenkit lenyűgözött a 71. velencei filmfesztiválon.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő vagy Palvin Barbara volt stílusosabb a cannes-i amfAR gálán?

Tegnap Mihalik Enikő is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, egészen pontosan a 21. amfAR jótékonysági gálára, ahova természetesen júniusi címlaplányunk, Palvin Barbara is hivatalos volt.

Kép
Sztárok

Taylor Swift a Victoria's Secret show-ján

Rihanna és Bruno Mars nyomdokain Taylor Swift: a 23 szépség is részt veszt a Victoria's Secret idei show-ján.

Előző oldal